News

Klara in DeSingel

Iza is te gast bij de VRT Big Band op Klara in DeSingel op 14 januari!

Klik hier voor tickets en info! 

24 Nov - lees verder - reageer

pictures

Jean Dreesen nam enkele mooie foto's van het concert afgelopen vrijdag in Bree. Hij noteerde zelfs enkele quotes!

Je kan ze hier bekijken.

22 Nov - lees verder - reageer

Iza met JFJ op Gracias a la Vida

Iza zong eind vorig jaar de backing vocals in op de debuut EP van JFJ. Op 9 juli is ze te gast bij hun concert op het festival Gracias A La Vida!

05 Jul - lees verder - reageer

SUMMER SING

In het najaar trek ik de studio in voor DE opnames van de nieuwe plaat. Op woensdag 10 augustus om 22 u kunt u de nieuwe songs beluisteren in hun uiterst pure vorm op 1 van de Summer Sing avonden in cafe Orient op de Oude Markt in Leuven. Wees zeer welgekomen!

30 Jun - lees verder - reageer

review concert

Het is popmuziek zonder veel pretentie, maar de kracht zit in de mooie stem met veel muzikale mogelijkheden en de krachtige instrumentatie.

Lees hieronder de concertbespreking door Wim Van Gorp voor het Nieuwsblad in Geel.

Het concert van IZA is met 10 dagen verlaat: slachtoffer van het succes van de tentoonstelling van de bekroonde Geelse designer Leo Aerts: 360 Interieur. Vanavond is de raadzaal van het oud gemeentehuis weer helemaal beschikbaar. Veel volk is er niet, wat kan liggen aan het onverwachte uitstel.

28 Jan - lees verder - 1 reactie

Interview op Sterrennieuws

De actie ?Sing a Wish? wil onze aloude kersttradities nieuw leven inblazen. 21 Belgische artiesten zetten persoonlijke eindejaarsboodschappen om in muzikale wensen. Maandag waren Iza en Fosco aan de beurt en Sterrennieuws had een gesprek. Bekijk de fotoreportage en herbeluister het interview hier!

30 Dec - lees verder - reageer